Park View House

Park View House

Providing a light filled home for a busy couple, light’s transformative qualities are fully explored. Conceptually the design switches the oppressive contrast of a bright view and dark interior (inherent to a three story house built into a hill) to harmonious incursion of light. To this end the interior is softened with natural timber and stone floorings, a complexly nuanced colour palette and lightness of scale delivered and reiterated as fine line detailing in black and brass.

Photography by Felix Forest

Australian Interior Design Awards 2015Shortlisted – Residential Decoration

"Every single time I come home and every single time I wake up, I love my surroundings. I am so pleased to have a home and not a house and I feel so strongly that it is perfect."
- Client, Park View House